De campagne is in volle gang!

Het is campagnetijd. Overal in Tynaarlo kun je de komende dagen GroenLinksers tegenkomen. Bij winkels, op de fiets in de dorpen, bij debatten.
Fractieleden, nieuwe kandidaten en andere actieve GroenLinksers doen hun uiterste best om onze boodschap te laten horen. Onder hen vind je steevast onze kandidaat-wethouder Oetra Gopal.Oetra is al sinds 2006 actief in de gemeentepolitiek van Hoogezand-Sappemeer. Van 2010 tot 2018 was zij daar wethouder voor GroenLinks .Na twee termijnen vond ze het verstandig om plaats te maken voor een een nieuw gezicht op deze plaats. Een frisse blik, een nieuwe uitdaging voor haar zelf, maar ook voor haar opvolger. Oetra heeft niet alleen een ruime ervaring als bestuurder, maar ook werkervaring in verschillende sectoren van het sociaal maatschappelijk terrein, onder meer op het gebied van re-integratie.

Van 2002 tot 2012 maakte GroenLinks deel uit van het College van Tynaarlo, in de persoon van Harm Assies. In die lange periode hebben we veel bereikt onder meer op het gebied van natuur en landschap, maar ook om ‘meedoen’ mogelijk te maken voor iedereen.

De inzet van GroenLinks is om na een periode van aanwezigheid weer actief vorm te kunnen geven aan een sociaal en solidair, duurzaam en open Tynaarlo. Vier jaar afwezigheid in het College heeft laten zien dat dat broodnodig is.’Met Oetra gaan we een nieuwe uitdaging aan!’

Lees meer in dit artikel uit het dagblad van het Noorden.

Reacties zijn gesloten.